Sales Header

Reset Gym

De leukste Gym van het land - maar dan online! Ik help je fit en gezond worden aan de hand van korte en leuke workouts die je gezellig thuis kan uitvoeren!

Kracht Icon

Kracht

Cardio Icon

Cardio

Yoga Icon

Yoga

Pilates Icon

Pilates

IK WIL DE APP!

Herken jij dit?

Herken jij dit?

 • In je drukke agenda van werk, huishouden, zorgen voor kindjes etc, heb jij geen tijd of energie over om te sporten.
 • Je hebt geen tijd of zin om naar de fitness te gaan.
 • Je voelt je niet fit, en je wil daar graag verandering in brengen maar je weet niet hoe.

Ik heb de ideale app gemaakt om jou te helpen om daar verandering in te brengen ❤️

Jen Image

Met de Gym:

 • Checkmark Icon Kan jij eindelijk je sportschema moeiteloos aanhouden door de korte maar effectieve workouts die je makkelijk kan inplannen in je dag (zelfs al heb je maar 5 minuten ;))
 • Checkmark Icon Heb je toegang tot verschillende workout video’s waarmee je in alle comfort thuis kan trainen - zelfs met kindjes in huis!
 • Checkmark Icon Voel je je terug fit en gezond en met meer energie en zelfvertrouwen erbovenop ❤️.
Jen Image

Je krijgt...

App Image Home

1

Toegang tot de leukste Gym van het land ❤️.

Je vindt er verschillende korte (5-20 min) kracht, pilates, yoga en cardio workouts terug, gegeven door gediplomeerde experts. Maandelijks komen er nieuwe workouts bij.

App Image Tracker

2

Wekelijks nieuwe doelen.

Op basis van jouw instellingen krijg je wekelijks een nieuw trainingsschema. Je vooruitgang hou je bij in de tracker.

App Image Planning

3

De Gym blog.

Je eigen bibliotheek aan wetenschappelijk correcte informatie over fitness en gezondheid (ook tijdens en na de zwangerschap) - geschreven door yours truly :).

App Image Planning

4

Bonus workouts voor mama’s.

Workouts voor tijdens de zwangerschap en workouts die je samen met je baby of kindjes kan doen ❤️.

Praktisch

Een abonnement op de Reset Gym kost €99 per jaar – dat wil zeggen €1,9 per week.

Jaarlijks abonnement

€99 / jaar

KOOP NU

Wil jij workouts, voedingsadvies, talloze recepten én motivatie - allemaal in 1 app combineren? Kies dan voor de ultieme combo van de Gym + de Meal Guide! Deze zitten namelijk samen in 1 app!

Jaarlijks "Reset Combo"

€149 / jaar

KOOP NU

Heb je de meal guide al? Kijk dan even in je app, want zo kan jij toegang krijgen tot de Gym aan kortingstarief. Je huidige Meal Guide abonnement wordt dan verrekend in de prijs voor de upgrade!

Eerste Reviews

 • Ik vind het top! Echt waar! Heel tof en makkelijk navigeerbaar, ook de planning en tracker zijn echt handig! Bye bye fitnessabonnement, hello Reset Gym 😃
 • Amai hoe zalig is dit!? Ziet er kei goed uit en heb al super veel zin om er in te vliegen!

En ik ben….

Jen, aangenaam!

Mama, doctor in de bio-ingenieurswetenschappen, (kinder)diëtiste en trainer gespecialiseerd in beweging tijdens en na de zwangerschap.

Ik hou van wetenschap, en ben gefascineerd door de rol van voeding en beweging in onze gezondheid. Ik spendeer veeeeel tijd aan het lezen van de laatste wetenschappelijke studies, zodat ik steeds op de hoogte blijf van de nieuwste ontwikkelingen.

Met mijn zaak Reset wil ik mama’s en kindjes helpen om op een haalbare manier gezond te leven, zowel op vlak van voeding als beweging. En daar hoor jij ook bij! :)

IK BEN OVERTUIGD!

FAQ

 • Is de gym enkel voor mama’s?

  Helemaal niet! De gym is er voor iedereen! Je hoeft geen mama te zijn, je hoeft niet zwanger te zijn of kinderen te hebben en je hoeft je niet te identificeren als vrouw.

 • Die workouts…. Hoe kort is kort?

  De meeste workouts zijn 10 minuten, maar er zijn er ook van 5, 15 en 20 minuten! Zo kan jij er altijd eentje inplannen in je dag. Heb je zin om langer te sporten dan koppel je er gewoon 2 (of meerdere) aan elkaar!

 • Hoeveel workouts zijn er?

  We starten met een bibliotheek van ongeveer 80 workouts. Er is een groot aanbod aan kracht workouts, omdat deze de basis vormen voor een fit en gezond lichaam. Maar bovenop de kracht video’s zijn er ook pilates, yoga en cardio workouts te vinden. Voor elk wat wils dus! Er komen maandelijks nieuwe workouts bij en jij kan ook aangeven welk type workout je er graag bij zou hebben!

 • Welk materiaal heb ik nodig?

  Er zijn zeer veel workouts waar je niets voor nodig hebt buiten een matje. Voor sommige workouts heb je een bal nodig (maar dit kan je vervangen door een kussen) en voor sommige dumbells (maar dit kan je vervangen door flesjes water).

 • Ga ik dit wel kunnen volhouden?

  De workouts in de gym zijn voor elk niveau zodat jij makkelijk je conditie en kracht kan opbouwen. Doordat ze zo kort zijn zijn ze super makkelijk in te plannen in je dag. Je hebt letterlijk slechts 5 minuten nodig en je kan al aan de slag. Hierdoor ligt de drempel om te sporten laag en blijft je motivatie hoog!

 • Wat is het verschil met MyReset?

  Bij de MyReset trajecten ligt de focus specifiek op zwangerschap of post partum, en bouwen we week op week samen je fitheid op. Dit wordt ook gecombineerd met voedingsadvies. Ideaal dus als je echt een traject wil volgen. De Gym bevat eerder losse workouts die niet specifiek op elkaar verder bouwen maar waaruit je elke dag kan kiezen wat je het liefst doet. In de gym kan je ook pilates, cardio en yoga workouts volgen.

 • Wanneer is de Gym niet voor jou?

  Als jij alleen maar graag lange workouts doet of liever naar de fitness gaat is deze app niet echt iets voor jou. Indien je blessures hebt of recent bevallen bent, ga dan eerst op controle bij een gespecialiseerde bekkenbodem kinesist.